Alueella tapahtuu

Miljoona roskapussia

 

Vielä ehtii osallistua kampanjaan! Keräyskampanjassa 13.4.-14.6.2023 kuka tahansa voi kerätä roskia yksin tai yhdessä muiden kanssa. Mukana on kuntia, kaupunkeja järjestöjä ja yhteisöjä eri puolilta Suomea. Hyödyllinen ja tärkeä kampanja on myös leikkimielinen kisa Suomen paikkakuntien välillä!

Kerätyt pussit voi merkitä osoitteessa: https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia

 

 

KUTSU: Espoon Nelli muuttaa Kalajärvelle
to 25.5. klo 18
 

Saudarkrokurin puisto

 

Tervetuloa toivottamaan Espoon Nelli tervetulleeksi sen uuteen naapurustoon! Kerttu Horilan espoolaisille suunnittelema pronssiveistos, Espoon Nelli on EMMAn lahja 50-vuotiaalle Espoolle. Teos julkistettiin keväällä 2022 Haukilahdessa. Veistos on suunniteltu liikutettavaksi ja sen on määrä vaihtaa maisemaa säännöllisin väliajoin, jolloin se tulee osaksi mahdollisimman monen espoolaisen arkea. Nyt Nelli muuttaa Kalajärven Saudarkrokurin puistoon, Espoon nuorisovaltuuston valitsemaan sijoituspaikkaan.

Veistoksen paikan valinta tapahtuu viestikapulaa siirtämällä. Espoon nuorisovaltuusto on saanut tehtäväkseen myös nimetä Espoon Nellin seuraavasta sijoituspaikasta päättävän tahon, joka julkistetaan tilaisuudessa.

Tilaisuudessa puhuvat
Henna Paunu, EMMAn intendentti
Aaron Komulainen, Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja 
Elina Leppänen, Kalajärvi-seuran sihteeri

Musiikkiesitys
Sakari Leppänen

Lämpimästi tervetuloa! Tilaisuus on avoin kaikille. Tarjolla on virvokkeita.

 

 

Kalajärven kaavarunko

 

Espoon Kaupunkisuunnittelukeskus järjesti yhteistyössä Kalajärvi-Seuran kanssa Kalajärven kaavarungon info- ja keskustelutilaisuuden 20.4.2023.

Lisätietoa sekä tallenne tilaisuudesta löytyy Espoon kaupungin sivuilta: https://www.espoo.fi/fi/uutiset/2023/04/luonto-palvelut-ja-liikennejarjestelyt-keskeisina-aiheina-kalajarven-kehittamisessa

Vastatkaa myös kaavarunkoon liittyvään kyselyyn!
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KEKwa6XPE0KfORckVNglhFGlW83P6rRGnOpASd5n_JlUREgxRFlYQllLMk5KVzNJV1dNNkQ0VVBTNC4u