Kalajärvi-Seura ry

Kalajärvi-Seura on asumismuodosta riippumaton kaupunginosayhdistys, jonka tavoitteena on lähiympäristön kehittäminen, viihtyisyyden parantaminen ja asukkaiden edunvalvonta.
 

Jäsenyys Kalajärvi-Seurassa ei sido mihinkään, eikä Kalajärvi-Seura puhu sinun suullasi. Toisin sanoen, vaikka seura pyrkii vaikuttamaan kirjelmin, lausunnoin ja neuvotteluin alueemme asioihin, emme vetoa siinä yhteydessä jäsenmääräämme, emmekä väitä, että edustaisimme yleistä mielipidettä. Päinvastoin, tärkeimmissä asioissa pyrimme luomaan verkostoja, joissa mahdollisimman laaja joukko asukkaita ilmaisee itse mielipiteensä. Näin vaikuttaminen on tehokkaampaa ja pienen asuinalueen joukkovoima näkyy ja kuuluu.

Toimintamme on hyvin kustannustehokasta – pääasiassa talkootyötä. Rahoitamme toimintamme pääosin kaupungin avustuksella, tavaroiden vuokraamisesta jäsenillemme ja satunnaisilla avustuksilla sekä kannatusjäsenmaksuilla. Espoon kaupunki tulee Kalajärvi-Seuraa vuodelle 2024 1000 €:lla.

Jäsenyys ei maksa mitään. Halutessasi voit liittyä kannatusjäseneksi 50 € vuosimaksulla ja siten mahdollistaa ja tukea seuran toimintaa alueen hyväksi. Liity jäseneksi


Seura toimii vapaaehtoisten voimin

Kaikki toimintamme pohjautuu vapaaehtoisuuteen eikä ole tarkoitus kuormittaa ketään yksittäistä henkilöä. Kaikki toiminta tapahtuu kunkin aktiivin itse valitseman panoksen mukaan. 

Tapahtumamme ja toimintamme mahdollistuvat, kun mahdollisimman moni osallistuu eri tavoin kokonaisuuteen. Oli sitten kyse tapahtuman organisoimisesta tai viestinnästä, meillä ei ole siihen erillistä resurssia vaan kaikki pohjautuu haluun tuottaa yhteisöllisyyttä alueellamme. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kalajärviseuran hallitus 2023-2024

Tommy Lindgren, puheenjohtaja

Elina Leppänen, sihteeri

Merja Juselius

Jani Helenius

Monna Tervo, viestintä

Petra Morbin, viestintä

Jari Kaponen

 

Postiosoite:

Kalajärvi-Seura ry
c/o Tommy Lindgren
Routakuja 2
02970 Espoo

 


Kannatusjäsenyys

 

Yritys tai yhteisö voi liittyä seuran KANNATUSJÄSENEKSI maksamalla vuosimaksun suoraan pankkiin:

Saaja: Kalajärvi-Seura ry

Tilinumero: FI 8841 0800 1037 2657

Viitenumero: 8881

Kannatusjäsenmaksu: 50 euroa (vuonna 2024)

Jäsenetuja ei voi kuitenkaan siirtää yrityksen tai yhteisön osakkaille/jäsenille. Jäsenedut ovat tarkoitettu henkilöjäsenille.