Monica ja Suurin Pudottaja

30.6.2014


Lupailimme viimeisimmässä Kalajärven Sanomissa kertovamme seuran puheenjohtajamme Monican laihdutusurakasta Suurin Pudottaja-kilpailussa lisätietoa ensimmäiseksi sivuillamme, heti kun se TV-yhtiön tuotannollisista syistä on mahdollista.

Monicahan tuli kilpailussa kotipudottajista kolmanneksi. Pronssisija on kova tulos kisan heikkokuntoisimmalle henkilölle. Tämä antaa uskoa siihen, että myös huonon kunnon omaavat pystyvät halutessaan isoihin suorituksiin ja asioihin.

Merkillepantavaa on se, että jos Monica olisi laihtunut vielä 300 grammaa, olisi hän tullut toiseksi. Monica tippui kisasta ensimmäisenä ja hävisi tuon 300 grammaa kisailijalle, joka tippui leiriltä viimeisenä. Eli ihan omalla koti-uurastuksellaan hän sai aikaan noin mittavan tuloksen. Isosta saavutuksesta kertoo myös se, että kisassa oli 10 Monicaa painavampaa kotipudottajaa, mutta silti Monica laihdutti kumminkin kotipudottajista toiseksi eniten kilomäärässä. Edelle meni vain kisan painavin kilpailija, joka painoi kisan alussa 190.1 kiloa ja hän pudotti siis myös eniten painoa.

Vaikka tämänhetkistä pudotettua kilomäärää ei ole vielä siis mahdollista julkistaa, niin vuoden viimeisen päivän tuloksen voi kertoa ja siihen liittyvän hauskan tarinan. Alkusyksystä Monica löi vetoa ystävänsä Mirjan kanssa siitä, saako laihdutettua vuoden viimeiseen päivään mennessä 40 kiloa. Ystävä ei tiennyt Monican kisassa olemisesta mitään, ainoastaan sen, että laihdutusurakka oli aloitettu toukokuun puolessa välissä. Jos Monica laihtuu 40 kiloa, on palkintona Monican niin suuresti himoitsema voileipäkakku. Jos ei laihdu, niin Monica menee ystävänsä kotiin kesällä 2014 päiväksi kesärengiksi. Oheisesta kuvasta näkyy kumpi vedon voitti ja pudotettu kilomäärä 31.12.2013 mennessä.