Kesäkauden avajaiset la 25.5. Hotelli Korpilammella

6.5.2013

Nyt kannattaa liittyä Kalajärvi-Seuran jäseneksi!
Nyt kannattaa liittyä Kalajärvi-Seuran jäseneksi!

Kalajärvi-Seura järjestää yhdessä Valintatalon ja Hotelli Korpilammen kanssa ”Kesäkauden avajaiset” lauantaina 25.5. Tilaisuudessa esiintyy Kalajärven oma RadiusOne bilebändi vahvistettuna yllätysvierailla. Hyödynnä seuran jäsenetu...

Kalajärvi-Seuran jäsenetuna saat tapahtumaan kaksi lippua / talous. Liput voi lunastaa Kalajärven Valintatalosta tai tapahtumapaikalta vuoden 2013 jäsenmaksukuitilla, edellyttäen että jäsenmaksu on maksettu käyttäen viitenumerona jäsennumeroa.

”Elävää musiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa sekä toivottavasti villiä menoa sisältävään tilaisuuteen panostamme erillisellä Rokkimenu-ruokailulla, joka on tarjolla klo 18–20 välillä ennen varsinaista bändin osuutta. Myöhemmin illan tunteina on tarjolla hiukopalaksi pyttipannua”, Hotellinjohtaja Nina Peltola lupaa.“Yöksikin voi jäädä, hinta on vain €60 per kahden hengen huone, sisältäen aamiaisen sekä saunan ja uinnin”, Nina houkuttelee.

Ikäraja on 18 vuotta, liput vain 10 euroa sisältäen tervetuliaisjuoman. Tilaisuuden ennakkomyynti on Kalajärven Valintatalossa.

Rokki Menu –ruokailu la 25.5. klo 18-20:

Pekoni- tai katkarapu caesarsalaatti

***

Savustettua porsaan sisäfilettä

Sipulikastiketta

Maalaislohkoperunaa

tai

Voissa paistettua nieriää

Valkoviinissä haudutettuja kasviksia

Varhaisperunaa

***

Porkkanakakkua

Menun hinta € 28, alku- tai jälkiruoan kera € 24

Pöytävaraukset 09-6138 4250 / Hotellli Korpilampi