Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: Juhlatuulella! (5.9.2020)

Kuule kuinka laulu raikaa, laulussa on paljon taikaa! Tervetuloa koko perheen voimin laulamaan ihania ja rakastettuja lastenlauluja – nyt on laulujuhlan aika! Juhlatunnelmasta vastaa iki-ihana Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri.

Suhteessa luontoon -kurssi (5.9.2020)

Suhteessa luontoon on aikuisille suunnattu ympäristökasvatuksellinen ulkokurssi, jossa pohditaan osallistujien omaa luontosuhdetta kuvallisin tehtävin.

Topi Saha & Ylva Haru: Kipinöitä (2.9.2020)

Vahvat tulkitsijat Topi Saha ja Ylva Haru yhdistävät voimansa Kipinöitä -konserttikiertueen merkeissä.

Päivätanssit syyskuussa (1.9.2020)

Suosituissa päivätansseissa Sellosalin lämpiössä pyörähdellään elävän musiikin tahdissa aina kuun ensimmäisenä tiistaina.

Uutisia

Teemana: Vanhusten itsenäisen asumisen edellytykset ja tukemismahdollisuudet Pohjois-Espoossa.
Kunnostamme järveä kiertävän ja koululle vievät pitkospuut ja maalaamme katoksen. Espoo lahjoittaa pitkokset, mutta työ tulee meiltä kalajärveläisiltä. Tervetuloa! Tarjolla pikkuevästä ja virvokkeita.
pidetään pe 17.4. klo 18:00 Kalajärven koulun D-rakennuksessa, käynti Rentolan oven kautta (Kalajärven koululla oleva nuorisotila).