Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Suad + The Hearing (17.2.2021)

Kehuttu Suad julkaisee tammikuussa albumin, joka on artistin mukaan matka syviin vesiin. Indie Awards 2019 -tapahtumassa palkittu The Hearing on Ringa Mannerin sooloprojekti.

Iltapäiväelokuva: Yesterday (16.2.2021)

Hetki sitten kaikki tunsivat The Beatlesin. Nyt vain Jack muistaa heidän kappaleensa, ja sen ansiosta hän on kovaa vauhtia matkalla tähdeksi.

Tenavakino: Onnelin ja Annelin talvi (16.2.2021)

Eräänä joulukuisena iltana Onnelin ja Annelin pihaan ajaa pieni, tuskin kenkälaatikon kokoinen auto, josta nousee ulos pikkuruinen Vaaksanheimon perhe.

Musiikkiopisto Juvenalia: Muhasta tuli totta! (15.2.2021)

Juvenalian muharyhmät valloittavat jälleen Sellosalin! Tarjolla eri-ikäisten oppilaiden sävellyksiä, sovituksia ja monenlaista muuta musisointia.

Uutisia

Teemana: Vanhusten itsenäisen asumisen edellytykset ja tukemismahdollisuudet Pohjois-Espoossa.
Kunnostamme järveä kiertävän ja koululle vievät pitkospuut ja maalaamme katoksen. Espoo lahjoittaa pitkokset, mutta työ tulee meiltä kalajärveläisiltä. Tervetuloa! Tarjolla pikkuevästä ja virvokkeita.
pidetään pe 17.4. klo 18:00 Kalajärven koulun D-rakennuksessa, käynti Rentolan oven kautta (Kalajärven koululla oleva nuorisotila).