Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Circo Aereo: Kinema (16.12.2017)

Circo Aereon vauhdikas ja lumoava uutuusteos on taidokasta nykysirkusta. Esitykset Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa 12.–16.12.

KannuKino: Muumien taikatalvi (16.12.2017)

Talvi tekee tuloaan Muumilaaksoonja muumiperhe valmistautuu talviunille. Mutta tämä talvi on erilainen – Muumipeikko päättää pysytellä hereillä ja lähteä tutkimaan talven ihmeitä.

Perheiden museotunti KAMUssa: Hiplaa historiaa (16.12.2017)

Perheiden museotunnilla pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan museossa. Museotunti on tarkoitettu koko perheelle! Viikonloppuisin järjestettävät opastukset ja työpajat sisältyvät pääsylipun hintaan.

KannuKino: Trollvinter i Mumindalen (16.12.2017)

Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern.

Leijona-Kiekkokoulu Espoo (16.12.2017)

Aloita mukava harrastus! Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraama Leijona-Kiekkokoulu alkaa taas lokakuussa. Kiekkokoulu 2009-2013 syntyneille lapsille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjotteiden, leikkien ja kisojen avulla.

Joulutunnelmaa Glimsissä (16.12.2017)

Glimsin vanha tupa on jälleen perinteisessä jouluasussaan ja talomuseossa on monipuolista ohjelmaa koko päivän ajan. Museo avataan jo klo 10.

Uutisia

Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.
Teemana: Vanhusten itsenäisen asumisen edellytykset ja tukemismahdollisuudet Pohjois-Espoossa.