Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Makupaloja Kaikki ja ei mitään -näyttelystä (19.2.2021)

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Tällä lyhyellä kierroksella tutustutaan Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!

Minttu sekä Ville improduetto (18.2.2021)

Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita – ja muusikko Samuli Laihon säestyksellä myös lauluja sekä sydämellistä tunnelmointia.

Eva + Manu (18.2.2021)

Suomalais-ranskalainen kaksikko, Eva + Manu, palaa pitkän tauon jälkeen konserttilavoille. Uuden levyn alkuvuodesta 2021 julkaiseva duo esiintyy Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa osana alkukevään kiertuettaan.

Suad + The Hearing (17.2.2021)

Kehuttu Suad julkaisee tammikuussa albumin, joka on artistin mukaan matka syviin vesiin. Indie Awards 2019 -tapahtumassa palkittu The Hearing on Ringa Mannerin sooloprojekti.

Iltapäiväelokuva: Yesterday (16.2.2021)

Hetki sitten kaikki tunsivat The Beatlesin. Nyt vain Jack muistaa heidän kappaleensa, ja sen ansiosta hän on kovaa vauhtia matkalla tähdeksi.

Tenavakino: Onnelin ja Annelin talvi (16.2.2021)

Eräänä joulukuisena iltana Onnelin ja Annelin pihaan ajaa pieni, tuskin kenkälaatikon kokoinen auto, josta nousee ulos pikkuruinen Vaaksanheimon perhe.

Musiikkiopisto Juvenalia: Muhasta tuli totta! (15.2.2021)

Juvenalian muharyhmät valloittavat jälleen Sellosalin! Tarjolla eri-ikäisten oppilaiden sävellyksiä, sovituksia ja monenlaista muuta musisointia.

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.