Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Ojenna kätesi – verenluovutusta Sellosalissa (22.3.2021)

Verenluovutus voi pelastaa jonkun hengen. Voit luovuttaa verta, jos olet terve, 18–70-vuotias ja painat vähintään 50 kiloa.

PERUTTU! Yleisöopastus Kaikki ja ei mitään -näyttelyyn (21.3.2021)

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon tutustutaan erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Kierros sopii kaikille hyvästä suunnittelusta, asumisesta ja arjen kauneudesta kiinnostuneille. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!

Lasten lauantai: Vatsastapuhuja Sari Aalto (PERUTTU) (20.3.2021)

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

PERUTTU! Avoin paja Oppipihalla Kaikki ja ei mitään -näyttelyssä (20.3.2021)

Ryhdy arkkitehdiksi! Oppipihalla pääset suunnittelemaan oman unelma-asuinalueesi ja -asuntosi. Millaisen kaupungin suunnittelisit? Millaiselta talosi näyttäisi ulkoa, entä sisältä? Millaisessa ympäristössä se sijaitsisi? Miten sisustaisit sen? Oppipiha sopii kaiken ikäisille suunnittelijoille.

Louhiklubi: Knipi (19.3.2021)

Egotripin perustajajäsenenä ja kitaristina parhaiten tunnettu Knipi saapuu yhtyeineen Louhiklubille. HUOM! Konsertti on siirtynyt päivämäärälle 21.8.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Erja Lyytinen (PERUTTU) (19.3.2021)

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

PERUTTU! Makupaloja Kaikki ja ei mitään -näyttelystä (19.3.2021)

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Tällä lyhyellä kierroksella tutustutaan Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.