Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

PERUTTU! Yleisöopastus Kaikki ja ei mitään -näyttelyyn (20.12.2020)

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon tutustutaan erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Kierros sopii kaikille hyvästä suunnittelusta, asumisesta ja arjen kauneudesta kiinnostuneille. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!

PERUTTU: Joulutunnelmaa Glimsissä (20.12.2020)

Glims on jouluasussa adventista Nuuttiin 29.11.2020–13.1.2021. Museoalueella on jouluista nähtävää ja koettavaa niin rakennuksissa kuin pihapiirissäkin. Museo avataan jo klo 10!

PERUTTU! Avoin paja Oppipihalla Kaikki ja ei mitään -näyttelyssä (19.12.2020)

Ryhdy arkkitehdiksi! Oppipihalla pääset suunnittelemaan oman unelma-asuinalueesi ja -asuntosi. Millaisen kaupungin suunnittelisit? Millaiselta talosi näyttäisi ulkoa, entä sisältä? Millaisessa ympäristössä se sijaitsisi? Miten sisustaisit sen? Oppipiha sopii kaiken ikäisille suunnittelijoille.

PERUTTU: Joulutunnelmaa Glimsissä (19.12.2020)

Glims on jouluasussa adventista Nuuttiin 29.11.2020–13.1.2021. Museoalueella on jouluista nähtävää ja koettavaa niin rakennuksissa kuin pihapiirissäkin. Museo avataan jo klo 10!

PERUTTU! Makupaloja Kaikki ja ei mitään -näyttelystä (18.12.2020)

Kaija ja Heikki Siren ovat yhdet tunnetuimmista suomalaisista arkkitehdeista maailmalla. Tällä lyhyellä kierroksella tutustutaan Sirenin arkkitehtipariskunnan tuotantoon erityisesti espoolaisten kohteiden kautta. Näyttelystä tullessaan katsoo rakennettua ympäristöä uusin silmin!

April Jazz Club + WeeGee: Johanna & Mikko Iivanainen Duo (18.12.2020)

Lempeän, luonnollisen ja soljuvasti soivan jazz-illan syyskauden päätökseen tarjoilee laulaja Johanna Iivanaisen ja kitaristi Mikko Iivanaisen duo, joka esittää omia sävellyksiään ja jazzstandardeja. Vapaa pääsy.

Seimiyö-joulukonsertti (PERUTTU) (17.12.2020)

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.