Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Dance Moves tanssikoulu: Oppilasnäytökset 2019 (31.3.2019)

Dance Moves tanssikoulun oppilaat esiintyvät Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

Näyttelyesittely: Katse horisontissa (31.3.2019)

Meri tarkoittaa espoolaisille montaa asiaa: vapautta, merituulta ja tuoksua, muistoja ja kotimaisemaa. Kierroksella pääsee tutustumaan meren moniin puoliin ja muuttamaan käsitystään merestä. Tutuksi tulevat niin elämä meren ehdoilla kuin rannan ja saariston nykyään tarjoamat virkistysmahdollisuudet. Pinnan allekin sukelletaan. Esittelyn jälkeen on helppo jäädä tunnelmoimaan ja puuhailemaan itseä kiinnostaviin kohteisiin. Tervetuloa merelle!

Dance Moves tanssikoulu: Oppilasnäytökset 2019 (31.3.2019)

Dance Moves tanssikoulun oppilaat esiintyvät Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

Työpaja Talomuseo Glimsissä: taitellaan rasioita vanhasta tapetista (31.3.2019)

Työpajassa askarrellaan käytännöllisiä rasioita taittelemalla vanhasta tapetista.

Earth Hour - jatkot Villa Elfvikin luontotalossa (31.3.2019)

Osallistu maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan ja tule sunnuntaina koko perheen voimin luontotaloon hakemaan käytännön vinkkejä ilmastoystävälliseen elämäntapaan. Ohjelmassa mm. Rojupöhö-nukketeatteriesitys. Vapaa pääsy.

KannuKino: Oikeuden puolesta (30.3.2019)

Tositapahtumiin perustuva elokuva Ruth Bader Ginsburgista, nuoresta äidistä ja asianajajasta miesten hallitsemassa maailmassa.

Espoon Opistoteatteri: Pahaa unta ENSI-ILTA! (30.3.2019)

Dekkarinäytelmä

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.