Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Pienoisrautatiekerho ry:n Joulunäyttely 30.11.—1.12.2019 Tapiolan Heikintorilla (30.11.2019)

Suomen vanhin rautatieharrastusyhdistys, vuonna 1951 perustettu Pienoisrautatiekerho ry, järjestää perinteisen Joulunäyttelyn 1.—2.12.2018 tänäkin vuonna Tapiolan Heikintorilla

Maan ja taivaan välillä - adventtikonsertti (29.11.2019)

Kamarikuoro Murtosointu Seppo Murron ja George Parrisin johdolla avaavat adventin aikaa erityisesti brittiläisten mutta myös eurooppalaisten säveltäjien taivaallisten ja vähän maallisempienkin teosten avulla.

Toisenlaisia tarinoita (K18) -yleisöopastus KAMUssa (29.11.2019)

Tällä aikuiseen makuun sopivalla kierroksella tutustutaan kepeällä otteella historian toisenlaisiin tarinoihin aina kivikaudelta kaupunkiin. Luvassa luvatonta lempeä ja väkivallan tekoja, skandaaleja ja kummitustarinoita Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä.

Esinevartti KAMUssa: Yhden museoesineen tarina (29.11.2019)

KAMUn Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyn esineillä on jokaisella oma tarinansa. Esinevartti tutustuttaa kävijät perjantaisin yhden näyttelyssä esillä olevan esineen tarinaan. Esine vaihtuu viikottain.

Body Positive! (28.11.2019)

Body Positive on Emma Salokoski Voicesin tuottama musiikkivetoinen draamakomedia, jonka keskiössä ovat kehosuhde, naisiin kohdistuvat ulkonäkömyytit ja paineet sekä kamppailu kehopositiivisuuden ylläpitämiseksi.

Seniori-iltapäivä KAMUssa: Lucia-perinteen historiaa (27.11.2019)

Museo-opas Fanny Reinikka kertoo ruotsinkielisten Lucia-perinteen muotoutumisesta Suomessa 1949-1960. Espoon kaupunginmuseon Seniori-iltapäivissä kuullaan historian asiantuntijoiden luentoja mielenkiintoisista aiheista. Vapaaehtoinen kahvimaksu 1 €.

Valmennus: Yhteiskehittämisen ABC (27.11.2019)

Tule innostumaan yhteiskehittämisestä ja saamaan näkemystä siitä, miten yhteiskehittäminen voi tukea sekä opetusta, oppimista että yritysten liiketoiminnan kehittämistä! Valmennus on suunnattu kaikille opetuksen ja kasvatuksen parissa työskenteleville sekä edtech-yrityksille.

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.