Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

Ahaa Teatteri: Veden muisti (22.11.2018)

Emmi Itärannan huippusuosittuun Teemestarin kirja -romaaniin perustuva näytelmä raottaa nykyajan elintapoja, luonnonvarojen loppuun kuluttamista sekä muovijätteen aiheuttamia ongelmia.

Tatu ja Patu supersankareina (22.11.2018)

Tatu ja Patu eläytyvät uusimman Hyperkybermieslehden seikkailuun. He päättävät itsekin muuttua supersankareiksi. Tästä lähtien he ovat Aktiivipoika ja Mittamies, heikkojen ja hätäisten suojelijat!

Kauppakeskuskävely Matinkylässä (22.11.2018)

Tule mukaan kuntoilemaan kauppakeskus Isoon Omenaan! Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla mukaan silloin kun sinulle sopii. Kävely sopii kaikenkuntoisille, myös rollaattoria tai pyörätuolia käyttäville. Lähtö Palvelutorilta.

Rauhaa & Rakkautta -hyväntekeväisyyskonsertti (21.11.2018)

Ainutlaatuisen Rauhaa & Rakkautta -yhteisöprojektin päätöskonsertti

KannuKino: Pieniä suuria valheita (21.11.2018)

Pieniä suuria valheita on kylmille pohjolan perukoille sijoittuva tragikomedia isästä, pojasta sekä kiusaajista ja peesaajista.

Asukasfoorumi Espoo-talon suunnittelusta (21.11.2018)

Tervetuloa esittely- ja keskustelutilaisuuteen kuulemaan tulevan Espoo-talon suunnittelusta ja tilatarpeista sekä hankkeeseen liittyvien purku- ja rakennustöiden vaikutuksesta arkipäivään lähivuosina Espoon keskuksessa.

Asukasfoorumi Espoo-talon suunnittelusta ja liikennejärjestelyistä (21.11.2018)

Tilaisuudessa kuullaan Espoon keskuksessa purettavien virastotalojen työmaiden vaikutuksista liikkumiseen mm. asemalle ja liikekeskuksiin sekä tilapäisjärjestelyistä eri liikkujaryhmille.

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.