Tervetuloa Espoon Kalajärvelle!

Pohjois-Espoon tapahtumia Espoon kaupungin tapahtumakalenterista (Sori, tässä näkyy kaikkea muutakin kuin Pohjois-Espoon tapahtumia, koska kaupungin sisällöntuottajat tägittävät ihan mitä sattuu ihan mihin sattuu kaupunginosaan, aina kun asia tuntuu heistä tärkeältä meille kaikille)

MEGAmuskari (3.3.2018)

Komediaviikonloppu: Kalevauva.fi (2.3.2018)

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta – vauva.fi-foorumilta.

Komediaviikonloppu: Hansu ja Pirre (2.3.2018)

Hansu ja Pirre ovat TV:n suositusta Fakta Hommasta tuttu naiskaksikko, joka on viihdyttänyt suomalaisia jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Tapiola Sinfonietta: Mozart 40 (2.3.2018)

Viulisti Minna Pensolan solistiparina Uljas Pulkkisin konsertossa on harmonikan taitaja Janne Rättyä. Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa kuullaan myös Rautavaaraa, Ligetiä ja Mozartia.

Kehon ja mielen hengähdyshetkiä - omaa tietä kuulostellen (2.3.2018)

Arkiviikko on takana. Nyt on hengähdyksen hetki.

Tervanpoltosta Rock´y VI:een – itsenäisen Suomen lyhytelokuvia (2.3.2018)

Risto Jarva -seuran kokoama suomalaisen lyhytelokuvan juhlasarja.

Toisenlaisia tarinoita (K18) -yleisöopastus KAMUssa (2.3.2018)

Tällä aikuiseen makuun sopivalla kierroksella tutustutaan kepeällä otteella historian toisenlaisiin tarinoihin aina kivikaudelta kaupunkiin. Luvassa luvatonta lempeä ja väkivallan tekoja, skandaaleja ja kummitustarinoita Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä.

Uutisia

Klo 13:00-16:00. Tervetuloa!
Perusin vuokraan sisältyy nyt pesuaine.
Kahvinkeitin tilanteeseen, jossa omasi on aivan liian pieni. Tällä värkillä hoidat kahvitarjoitun isompiinkin perhejuhliin todella vaivattomasti.