Kalajärvi-päivä 2010

Buffet tarjoilu oli ilmainen
Lapsille hattaraa...
Makkaranpaistoa...
...ja pelejä
Trubaduuri Viki
Arvontapalkintoja jaossa...

- Makkaraa ja mehua kului, kun lapsiperheet kokoontuivat Kalajärvi-Seuran tarjoamaan tapahtumaan.

Kalajärvi-Seuran järjestämää asukasjuhlaa vietettiin tänä vuonna vaihtelevassa säässä tutussa Saudarkrokurin puistossa. Vesikuurot, tuulenpuuskat ja auringonpilkahdukset toivat oman jännityksensä päivään. Sadekuurot eivät kuitenkaan onneksi menoa haitanneet, vaikka hattarat meinasivatkin hieman sulaa käsiin. Perinteiseen tapaan Kalajärvi-Seura tarjosi ilmaiseksi kaiken ohjelman ja päivän herkut. Iltapäivän menu koostui kahvista, mehusta ja pullasta sekä hattarasta, jäätelöstä ja itse paistetuista makkaroista.

Tänä vuonna Kalajärvipäivään saatiin uutena ohjelmanumerona ihka oikea trubaduuri, kun Jari ”Viki” Sirkiä soitteli aidolla Fenderillään lastenlauluja- ja vähän aikuistenkin. Solistina vieraili ja viihdytti Vikin vaimo Paula. Vanhana tuttuna ohjelmanumerona - mutta aina yhtä innostavana - olivat arpajaiset. Lähes 50 lasta ja aikuista sai hauskoja ja makoisia voittoja. Palkinnot olivat hienoja, vaikka arvatkin olivat ilmaisia.

Päivän leikkimieliset kilpailut olivat pallojen heitto ämpäriin, frisbeen tarkkuusheitto sekä sähköinen reagointinopeuspeli. Kilpailuiden suosio näkyi ajoittaisina jonoina kilpailupaikoilla. Kalajärvi-seuran kanssa hienoa yhteistyötä tekivät Purppurataivas, Klaukkalan K-citymarket ja Nestlé. R.M. Heino osallistui päivän tapahtumiin tuomalla näytille mönkijän ja esittelemällä kevään uusia moottoripyörämalleja sekä skoottereita tiloissaan.

Päivän rientoihin piti tulla mukaan myös aaseja, mutta ne eivät valitettavasti päässeet paikalle hammasongelmien vuoksi. Aasit olivat käyneet hammaslääkärillä edellisenä päivänä ja niille oli poikkeuksellisesti tullut ienverenvuotoa ja ymmärrettävästi niiden suuhun ei voinut laittaa kuolaimia. Toivotamme aaseille pikaista parantumista ja toivomme tapaavamme ne ensi vuoden Kalajärvipäivässä.

Toivomme näkevämme ensi vuoden Kalajärvipäivässä myös Sinut!

Kiitos mukana olleille ja järjestelyihin osallistuneille! Erikoiskiitoksensa seura haluaa vielä välittää koiria ulkoiluttaneelle rouvalle, joka tuli ystävällisesti tarjoamaan katosta äänentoistolaitteille.