Tapahtumat


Jos haluat tapahtumasi tälle listalle, niin ota yhteyttä Kalajärvi-Seuran sivuston ylläpitäjiin: kalajarviseura-paakayttajat@yhdistysavain.fi


 

ASUKASFOORUMI

Torstai 1.3.2018 klo 18-21

Ruskatalon auditorio, Ruskaniitty 4, Espoo

HSL Pohjois-Espoon ja Leppävaaran linjastosuunnitelma

 

Linjastosuunnitelma laaditaan Espoon kaupungin ja HSL:n asiantuntijoiden yhteistyönä. Suunnitelma valmistuu vuoden 2018 alkupuolella ja linjastomuutokset toteutetaan vaiheittain syksystä 2019 alkaen.

Esittelijänä toimii HSLn asiantuntija sekä Espoon joukkoliikenteen asiantuntija. Lisäksi on paikalle kutsuttu HSLn hallituksen espoolaiset edustajat. Kutsun paikan päälle ovat saaneet myös Espoon konsernijaoston jäsenet.

Aikaa on varattu runsaasti myös yleisön kysymyksille, mielipiteille ja kommenteille.

Pohjois-Espoon asukasfoorumin valmisteluryhmä toivottaa kaikki tervetulleiksi kuuntelemaan ja keskustelemaan. Kysymykset kirjataan ja niihin pyydetään esittelijöiltä vastineet.

Kysymykset ja vastaukset julkaistaan niin asukasfoorumin Facebook sivuilla kuin asukasfoorumin kotisivuilla osoitteessa http://www.pohjois-espoo.fi/

Lisätietoja valmisteluryhmän puheenjohtajalta, Jani Helenius 040 8391720 / perusmakelaiset@gmail.com

Kalajärvipäivä sunnuntaina 3.9.2017

Hiirisuon asukaspuistossa klo 13-16
Tervetuloa!

HUOM! Voisitko olla apuna mukana järjestämässä kivaa päivää? Ensiapuvastaava (väh. EA1 voimassa) ja järjestysmieskortin omaava. Toki myös muu talkooväki on tervetullutta!

 

Jos haluat auttaa, ilmoittaudu! Tässä suora linkki tapahtumasivuun seuran fb sivuilla:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1583237425040187&id=807608189269785&substory_index=0

 

Kalajärvipäivä 3.9.2016

Hiirisuon asukaspuistossa klo 13-16
Tervetuloa!

HUOM!
Tarvitsemme apua paikanpäällä kahvitarjoilun ym. järjestämisessä, jotta kaikki suunniteltu saadaan toteutettua. Voisitko olla apuna mukana järjestämässä kivaa päivää?

Seura on hankkinut 12 litran tuoremehupuristimen. Kalajärvipäivää varten otetaan lahjoituksena omenoita vastaan, joista tarkoitus puristaa kyläläisille mehua maistiaiseksi.

Kaikesta avusta pyydämme ilmoittamaan:
Monica Jägermalm, 0500-866 055, puheenjohtaja@saunalahti.fi

Tässä suora linkki tapahtumasivuun seuran fb sivuilla:
https://www.facebook.com/events/783144151827894/?ti=ia

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Kalajärvi-Seuran puheenjohtaja Monica Jägermalm asukastilaisuudessa 25.9.

Pohjois-Espoon asukasilta kuntauudistuksesta Ruskatalolla 25.9.

 

Ruskatalolla oli alueen asukkkaita paikalla vain noin puolet auditorion kapasiteetista, mutta keskustelu oli vilkasta.

Asukkaita huoletti eniten se, mikä on Pohjois-Espoon kehitysvisio, kun kaikki isot kehityshankkeet kuten Länsimetro ja muut radanvarsien aluekeskukset vievät kaikki varat.

Esiin nousi tarve kehittää yhteistyötä myös Vantaan ja Nurmijärven Klaukkalaan suuntaan.

Vihdintien kehityshankkeet parempien ja turvallisen liittymien osalta oli toivelistalla. Eniten palautetta tuli jatkuvasta joukkoliikenneyhteyksien huonontumisesta. Useissa puheenvuoroissa myös korostettiin luonto-arvoja ja luonnonläheistä asumista Pohjois-Espoon vahvuutena.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä rohkaisi pohjoisespoolaisia itse miettimään ja kehittämään alueen visiota.
 

Kiitos kaikille osallistujille, juhlat onnistuivat mainiosti. Paikalle saapui runsas, yli satapäinen joukko kesäkauden avajaisia juhlimaan. Tunnelma oli varsin tiivis ja lämmin. Bändikin yltyi "fanien" ja vierailevien puhallinsoittajien innoittamana kovaan lentoon.

Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme, Valintatalolle ja Hotelli Korpilammelle loistavasti sujuneesta yhteistyöstä!

Kalajärvi-seura ry

 


 

Kuvat: Juha Lehtonen


 

Kalajärven koulun perinteinen talvirieha järjestettiin tänä vuonna mukavassa talvisäässä. Pientä lumipyryä ja tuulentuiverrusta oli todistamassa parin sadan laskiastiistain juhlijan joukko. Illan ohjelmassa oli tuttuja tapahtumia kuten mäenlaskua, makkaran- ja letunpaistoa, mutta mukana oli myös jotain uutta. Poniratsatus oli suosittua, kaikki arvat myytiin ja lelunvaihtokirppis toimi hyvin. Paikkallispoliisi ja VPK esittelivät kalustoaan innokkaille tuleville poiiseille ja palomiehille. Tuore partiolippukuntamme, Kalahaukat, oli pystyttänyt teltan kaminoineen lämmittelyä varten. Illan tuotto käytetään Kalajärven koulun oppilaiden hyväksi. Vanheimpainyhdistys kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, sponsoreita ja talviriehaan osallistuneita hienosta juhlasta!

PDF-tiedostokutsu2012.pdf (522 kB)
Kalajärvipäivän 2012 kutsu
PDF-tiedostoTalvirieha_2013_kutsu.pdf (152 kB)
Kutsu Talviriehaan 12.2.2013
Korpilampi_Kesäkauden_Avajaiset.jpg (1.2 MB)
Kesäkauden avajaiset la 25.5.2013 Hotelli Korpilammella