Liity jäseneksi

Lähetä alla olevalla lomakkeella nimesi, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi. Lisää samalla oma salasanasi, jolla pääset vain jäsenille tarjoitetuihin osioihin. Lähetettyäsi lomakkeen, saat paluupostissa ohjeet käyttäjätunnuksen luontia ja jäsenmaksua (€15 / vuosi) varten. Jäsenyys on perhekuntakohtainen. Yhdellä jäsenmaksulla voit ilmoittaa jäseniksi kaikki perheessäsi asuvat.

Mikäli olet jo maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun ja haluat tunnukset jäsensivuile niin täytä alla olevaan lomakkeeen tiedot ja laita Viesti-kenttään maininta maksetusta jäsenmaksusta. Paluupostissa ssat oman jäsennumerosi ja linkin jonka avulla voit näppärästi päivittää yhteystietosi ja luoda oman salasanan jäsensivuston käyttöä varten.

Jäsentietoja ei käytetä markkinointiin eikä tietoja myydä 3.osapuolille. Tiedoitamme alueen merkittävimmistä uutisista ja tapahtumista uutiskirjeellä muutamia kertoja vuodessa.


Yritys tai yhteisö voi liittyä seuran KANNATUSJÄSENEKSI maksamalla vuosimaksun suoraan pankkiin:

Saaja: Kalajärvi-Seura ry

Tilinumero: FI 8841 0800 1037 2657

Viitenumero: 54111

Kannatusjäsenmaksu: 50 euroa (vuonna 2012)

Jäsenetuja ei voi kuitenkaan siirtää yrityksen tai yhteisön osakkaille/jäsenille. Jäsenedut ovat tarkoitettu henkilöjäsenille.