Jäsenedut

Oksahaketin
Tekstiilipesuri Kärcher SE 6.100
Kosteusmittari
Kahviastiasto
Ruoka-astiasto

 

Vuokrattavat laitteet:

Tiedustelut laitteista puhelimitse 040-526 9208.

Laitevuokrat maksetaan tilille FI 8841 0800 1037 2657 viitenumerolla 9991

 

Halkaisukone klapien tekoon UUTUUS!!!

Klapikoneella halkaiset vaivattomasti polttopuut järeistäkin pölleistä. Laite toimii tavallisella verkkovirralla. Pöllin maksimipituus on 52cm. Laite painaa n. 50kg. Siinä on jalat, joilla työkorheus asettu mukavaksi, mutta laitetta voi käyttää ilman jalkojakin, jolloin painavimpia pöllejä ei tarvitse nostaa niin korkealle. Koneeseen on erillinen ristikkoterä, jolloin pöllin saa kerralla neljän osaan.  Hinta 15€/vrk.

Mehupuristin ja omenamurskain

Mehupuristimella voit puristaa tuoremehua monenlaisista marjoista tai omanoista. Omenat murskataan ennen mehustamista omenamurskaimella. Molemat laitteet saat yhteishintaan 15€/vuorokausi.

Tekstiilipesurilla tehoa siivoukseen    UUTUUS!!!

Kärcher SE 6.100 tekstiilipesurin avulla (10 euroa/vrk) sohvat, nojatuolit ja matot on helppo puhdistaa kotioloissa ja perheen arkeen kuuluvat sotkut saadaan siivottua tuoreeltaan. Soveltuu myös mainioisti auton sisäverhoilujen puhdistukseen (ei nahkaverhoiluille). Painehuuhtelu syväpuhdistaa tekstiilipinnan perusteellisesti: Sumuta vesi-pesuaineliuos puhdistettavalle pinnalle ja imuroi samantien pois - helppoa ja nopeaa.

Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella: Puhdistettavaan pintaan suihkutetaan paineella vesi-pesuaineliuos, joka imuroidaan pois samalla vedolla. Tehokas imutoiminto imaisee liuenneen lian ja poistaa suurimman osan kosteudesta, jolloin puhdistettu pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi. Lisäksi vältytään kastelemasta puhdistettavaa kohdetta pilalle. Pinnalliseen hankaamiseen verrattuna menetelmä irrottaa likaa ja tahroja syvältä kankaan kuiduista. Yhdessä hypoallergeenisen RM 772-puhdistusaineen kanssa tekstiilipesurilla voidaan poistaa pölypunkkeja matoista ja petauspatjoista. Lisäksi laitetta voi käyttää nesteiden imuroimiseen lattialta.

Järeä oksasilppuri

Oksasilppurilla haketat risut ja oksat vaikkapa kompostin seosaineeksi tai katteeksi pensaiden juurille.‭ ‬Tarjoamme seuran jäsenille Eliet Minor‭ –‬haketinta hintaan‭ 30 euroa/vrk.

Eliet Minor on kokoonsa nähden hämmästyttävän tehokas silppuri. Silppuaa oksat 60mm paksuuteen saakka. Helposti käynnistyvä 6,0 hv Honda polttomoottori on erittäin hiljainen ja taloudellinen. Isot ilmakumipyörät sekä ergonominen työntökahva tekevät silppurista helposti siirrettävän vaikeammassakin maastossa. Lisävarusteena on metalliverkko lehdille ja märille materiaaleille.
HUOM! Laite vaatii kuljetusta varten pakettiauton tai peräkärryn. Paino 65 kg.

Kosteusilmaisin paljastaa riskit

Rakennekosteusilmaisimella voi pintoja rikkomatta etsiä mm.‭ ‬puu-,‭ ‬muovi ja betonirakenteista haitallisia kosteusesiintymiä.‭ ‬Jokaiselle asunnon haltijalle laite antaa arvokasta tietoa rakennuksen kunnosta.‭ ‬Millä muullakaan tavalla saisit selville,‭ ‬onko seinä tai lattia kostunut kaakelin tai muovimaton takaa niin,‭ ‬että rakenteet ovat kohta vaarassa‭?

Asuntokauppoihin valmistauduttaessa kosteusilmaisimen avulla voi tehdä esiselvityksiä ennen ammattimaisen kuntoarvioinnin tilaamista.‭ ‬Rakentajalle tai remontoijalle kosteusilmaisin kertoo mm,‭ ‬onko betonilattia riittävän kuiva päällystettäväksi.‭ ‬Laite on myös arvokas apu vaikkapa lasikuituveneen,‭ ‬matkailuvaunun tai‭ ‬-auton‭ ‬kuntoa selvitettäessä.‭ ‬Hinta on‭ ‬10 ‬euroa/vrk tai‭ ‬20‭ ‬euroa/viikko.

Säästä henkesi, käytä turvavaljaita

Tarjoamme seuran jäsenille turvavaljaat/putoamissuojan hintaan‭ 5 euroa/vrk tai‭ ‬20‭ ‬euroa/viikko.‭ ‬Valjaissa on automaattisesti kiristyvä köysi,‭ ‬joka mahdollistaa vapaan liikkumisen vaikkapa kattotöissä tai rännin puhdistuksessa.

Nuotio-ohukaispannu

Räiskäleiden paistaminen nuotiolla on hauska ohjelmanumero retkellä tai vaikkapa pihajuhlissa.‭ ‬Nuotiopannuja et päivittäin‭ ‬keittiössä tarvitse,‭ ‬joten pannut kannattaa vuokrata.‭ ‬Hinta kolmelle pannulle on‭ ‬5‭ ‬euroa/viikko.