Jäsenedut

Pop-up teltta 4x4 m
Klapikone
Oksahaketin
Kosteusmittari
Kahviastiasto
Ruoka-astiasto
Perkolaattori-kahvinekitin
Oksasaha teleskooppivarrella
Räystäskourun puhdistaja

Vuokrattavat laitteet:

Tiedustelut laitteista puhelimitse 040-526 9208.

Laitevuokrat maksetaan tilille FI 8841 0800 1037 2657 viitenumerolla 9991

Uusi: Pop-up teltta 4x4m

Laadukas ja nopeasti pystytettävä beige pop-up teltta esim. suojaamaan perhejuhlia. Mukana myös ikkunaseinät. Koko 4x4 m. Kokoontaitettuna vain 35x35x206 cm. Hinta 15€/vrk.

Firskars QuickFit oksasaha ja räystäkourun puhdistaja

Molemmissa 4m teleskooppivarsi, jolla yletyt jopa 6 metrin korkeuteen. Hinta 5eur/vrk per tuote.

Halkaisukone klapien tekoon

Klapikoneella halkaiset vaivattomasti polttopuut järeistäkin pölleistä. Laite toimii tavallisella verkkovirralla. Pöllin maksimipituus on 52cm. Laite painaa n. 50kg. Siinä on jalat, joilla työkorheus asettu mukavaksi, mutta laitetta voi käyttää ilman jalkojakin, jolloin painavimpia pöllejä ei tarvitse nostaa niin korkealle. Koneeseen on erillinen ristikkoterä, jolloin pöllin saa kerralla neljän osaan.  Hinta 15€/vrk.

ISO Kahvinkeitin ja tarjoiluastia noutopöytään 

Perkolaattori-kahvinkeitin keittää kerralla joko yhden tai kaksi paketillista pannujauhatuskahvia. Kupillisia tulee joko 45 tai 90. Helppoa ja vaivatonta! Aikaa keittämiseen kuluu tunti, mutta muuta ei tarvitse tehdä kuin kaataa vedet astiaan (7,5 tai 15 litraa) ja kahvit suodattimeen. Suodatinpaperiakaan ei tarvita. Lopuksi keitin on helppoa puhdistaa.

Keitin pitää kahvin tarkkaan oikean lämpöisenä ja siksi se säilyy tarjoiluvalmiina ja aina yhtä maukkaana vaikka koko päivän.

 • Keittimen vuokra on 15€ / vrk

Käyttöohje ja lisätietoja (Seuran keitin on malli 90, videolla 40)

Juhlat tulossa, mutta astiat ei riitä?    

Nyt Kalajärviseuralta saat vuokrata 30 hengen astiaston edulliseen hintaan:

 • Kahviastiasto (kahvikuppi+lautanen+kahvilusikka, kakkulautanen, jälkiruokahaarukka ja -lusikka sekä jalallinen lasi) hintaan 25 € / vrk
 • Ruoka-astiasto ja kahviastiasto (matala lautanen, haarukka, veitsi, lusikka, kahvikuppi+lautanen+kahvilusikka, kakkulautanen, jälkiruokahaarukka ja -lusikka, kakkuhaarukka sekä jalallinen lasi) hintaan 35 € / vrk

Astiat tulee maksaa etukäteen ja palauttaa puhtaina. Pesemättömistä astioista veloitamme 50 €. Vuokraus tapahtuu jäsensivujen kautta.

   

  Järeä oksasilppuri

  Oksasilppurilla haketat risut ja oksat vaikkapa kompostin seosaineeksi tai katteeksi pensaiden juurille.‭ ‬Tarjoamme seuran jäsenille Eliet Minor‭ –‬haketinta hintaan‭ 40 euroa/vrk. (Lisäksi kuljetus 20€/suunta.)

  Eliet Minor on kokoonsa nähden hämmästyttävän tehokas silppuri. Silppuaa oksat 60mm paksuuteen saakka. Helposti käynnistyvä 6,0 hv Honda polttomoottori on erittäin hiljainen ja taloudellinen. Isot ilmakumipyörät sekä ergonominen työntökahva tekevät silppurista helposti siirrettävän vaikeammassakin maastossa. Lisävarusteena on metalliverkko lehdille ja märille materiaaleille.
  HUOM! Laite vaatii kuljetusta varten pakettiauton tai peräkärryn. Paino 65 kg.

  Kosteusilmaisin paljastaa riskit

  Rakennekosteusilmaisimella voi pintoja rikkomatta etsiä mm.‭ ‬puu-,‭ ‬muovi ja betonirakenteista haitallisia kosteusesiintymiä.‭ ‬Jokaiselle asunnon haltijalle laite antaa arvokasta tietoa rakennuksen kunnosta.‭ ‬Millä muullakaan tavalla saisit selville,‭ ‬onko seinä tai lattia kostunut kaakelin tai muovimaton takaa niin,‭ ‬että rakenteet ovat kohta vaarassa‭?

  Asuntokauppoihin valmistauduttaessa kosteusilmaisimen avulla voi tehdä esiselvityksiä ennen ammattimaisen kuntoarvioinnin tilaamista.‭ ‬Rakentajalle tai remontoijalle kosteusilmaisin kertoo mm,‭ ‬onko betonilattia riittävän kuiva päällystettäväksi.‭ ‬Laite on myös arvokas apu vaikkapa lasikuituveneen,‭ ‬matkailuvaunun tai‭ ‬-auton‭ ‬kuntoa selvitettäessä.‭ ‬Hinta on‭ ‬15 ‬euroa/vrk tai‭ ‬25‭ ‬euroa/viikko.

  Säästä henkesi, käytä turvavaljaita

  Tarjoamme seuran jäsenille turvavaljaat/putoamissuojan hintaan‭ 10 euroa/vrk tai‭ ‬20‭ ‬euroa/viikko.‭ ‬Valjaissa on automaattisesti kiristyvä köysi,‭ ‬joka mahdollistaa vapaan liikkumisen vaikkapa kattotöissä tai rännin puhdistuksessa.

  Nuotio-ohukaispannu

  Räiskäleiden paistaminen nuotiolla on hauska ohjelmanumero retkellä tai vaikkapa pihajuhlissa.‭ ‬Nuotiopannuja et päivittäin‭ ‬keittiössä tarvitse,‭ ‬joten pannut kannattaa vuokrata.‭ ‬Hinta kolmelle pannulle on‭ ‬5‭ ‬euroa/viikko.