Jäsenille

Jäsensivut ovat tarkoitettu rekisteröityneille Kalajärvi-Seuran jäsenille ja niiden käyttö vaatii kirjautumista järjestelmään. Jäseneksi liittyminen ja/tai rekisteröityminen käy helposti tästä.

Mikäli sinulla on jo tunnukset Jäsenvuille, niin pääset sinne tästä tai sivun yläosan "Jäsensivut"-linkistä (kuvan yläpuolella).

Jäsensivujen kautta voit lähettää vuokralaitteen varauspyynnön sähköisesti. Siellä julkaistaan myös seuran toimintasuunnitelmat, toimintakertomukset ja vuosikokousten pöytäkirjat. Jäsensivuilta löytyvät myös jäsenistökyselyt ja toiminnan kehittämiseen liittyvät keskustelurymät sekä palautekanava seuran hallitukselle.

  TERVETULOA MUKAAN !


Tarjolla edullisia vuokralaitteita seuran jäsenille:

Kalajärvi-Seura on hankkinut jäsenistönsä käyttöön uusia laitteita. Nyt on vuokrattavissa edulliseen jäsenhintaan muun muassa perkolaattori-kahvinkeitin 45 tai 90 kupin annokselle, 30 kupin astiasto juhlia varten, juhlateltta ja tehokas oksahaketin. Tarkemmat kuvaukset laitteista löytyy täältä.

Jäsenet näkevät laitteiden saatavuuden varauskalenterista ja voivat varata laitteen suoraan jäsensivuilta. Välineiden tiedustelut puhelimitse‭ ‬040-526‭ ‬9208‭ ‬tai‭ ‬sähköpostitse‭: kalajarvi@gmail.com